O poduci

Engleski je dio mog života od 8. godine – od škola stranih jezika pa do jednopredmetnog studija engleskog jezika na Filozofskom fakultetu u Zagrebu. Još tijekom studija zarađivala sam za džeparac instrukcijama i prijevodima, a nakon diplome zaposlila sam se kao prevoditeljica (ubrzo i sudska tumačica) za engleski jezik.

Paralelno sam i dalje honorarno predavala engleski u školama stranih jezika ili privatnom podukom, uvijek naglašavajući sebi i drugima da iako u manjem obimu svog rada predajem (u odnosu na prevođenje), PODUČAVANJE je zapravo moje zvanje – prenositi drugima znanje i imati trenutačnu, ali i naknadnu, reakciju i rezultate rada i truda uloženih tijekom podučavanja sasvim je nešto drugo od tipkanja prijevoda za računalom.

Javite mi se ako želite sa mnom istesati svoj engleski vježbama, konverzacijom, čitanjem knjiga. Ja volim gramatiku i često volim reći da su gramatičke jedinice cigle s pomoću kojih gradimo svoje znanje i bez njih ne možemo ići prema visinama i širinama, i čak bih rekla da oni koji ne vole gramatiku samo nisu osvijestili njene čari i moć. Dosta ljudi ima neko znanje engleskog, ali česta je zabluda da se zna više nego što je zapravo istina. S druge strane, često imam i polaznike koji od straha da rečenica neće biti savršena blokiraju i ono što znaju. Bit ću uz vas u bilo kojoj kombinaciji. Javite se da osmislimo vaše sate usavršavanja jezika onako kako to vama najbolje odgovara u situaciji u kojoj se trenutačno nalazite kako bi učenje bilo što ugodnije. Djeca, srednjoškolci, odrasli, umirovljeni dobrodošli.